10 consultații gratuite la sân

Sănătatea nu este doar a ta, 

ci și a celor din jurul tău!Rețeaua Medicală Wellborn, prin Spitalul Wellborn din București, sărbătorește Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului la Sân prin sprijinirea femeilor în conștientizarea importanței efectuării analizelor specifice.

“Suntem recunoscuți la nivel național pentru grija acordată sănătății femeilor, iar, pentru noi, Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului la Sân nu este decât un motiv în plus pentru a susține efectiv femeile din România, pentru a atrage atenția atenția asupra importanței controalelor periodice specializate, pentru a informa și a stabili diagnostice corecte. În afara acestei date marcate la nivel mondial, noi suntem un reper constant în tot ceea ce înseamnă prevenția prin sistemele complete de screening medical avansat existente în Rețeaua Medicală Wellborn, atent controlate de echipe de medici specialiști”, dr. Silviu Predoi, medic primar obstetrică-ginecologie, CEO Rețeaua Medicală Wellborn. 

Spitalul Wellborn: În data de 3 octombrie, oferim 10 consultații gratuite la sân și discount de 50% la ecografii mamare

Sărbătorim Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului la Sân pe 3 octombrie, la Spitalul Wellborn, prin oferirea a 10 consultații gratuite la sân (efectuate de medicul Silviu Predoi) și discount de 50% la ecografii mamare pacientelor care doresc monitorizarea corectă a stării de sănătate (efectuate de medicul Valentina Vârgolici).  

“Conform statisticilor ESMO – Societatea Europeană pentru Oncologie Medicală, în țările Uniunii Europene, aproximativ 332.000 de femei au fost diagnosticate cu cancer de sân în anul 2008. În ultimii ani, rata europeană este în scădere datorită îmbunătățirii schemelor de tratament și a formelor specifice detectării timpurii. Cu toate acestea, România nu se poate lăuda cu statistici pozitive, așadar singurul mod prin care putem combate îngrijorarea este prin acționare. Iar sprijinul nostru este evident, prin oferirea acestor servicii gratuite sau la costuri reduse, pentru ca motivația financiară să nu mai facă diferența între sănătate și afecțiuni netratate la timp”, dr. Silviu Predoi. 

Consultațiile și ecografiile oferite gratuit, respectiv cu discount aplicat, vor fi efectuate în Spitalul Wellborn din București, strada Brodina, nr. 3, Sector 1. Pacientele se pot prezenta doar cu o programare efectuată în prealabil la numerele de telefon: 031.9105, 0785212628 sau  031 425 11 15

Despre dr. Silviu Predoi

Dr. Silviu Predoi este medic primar obstetrică-ginecologie, deținând competențe valide în ecografie obstetricală-ginecologică, histeroscopie și supraspecializare în Medicină Materno-Fetală și Reproducere Umană Asistată. Dr. Silviu Predoi este initiator și promotor al conceptului de medicină Materno-fetală în România, implementat cu succes de peste 7 ani în Rețeaua medicală Wellborn, prin servicii medicale dedicate în București și în Târgoviște. 

De peste 2 ani de zile tratează, alături de echipa multidisciplinară din cadrul Spitalului Wellborn, cazuri importante de infertilitate, investind constant în dotarea medicală de ultimă generație. 

Despre dr. Valentina Vârgolici

Dr. Valentina Vârgolici este medic specialist obstetrică-ginecologie, deținând competențe recunoscute în ecografia obstetrical-ginecologică (ecografie mamară, colposcopie, histeroscopie), ecografie reconstructive ginecologică. Medicul Valentina Vârgolici este Membră  a Societății de Ultrasonografie din România și a Societății internaționale de Ultrasonografie în Obstetrică-ginecologie.

Despre Spitalul Wellborn

Parte a rețelei medicale Wellborn, Spitalul Wellborn este prima unitate medicală de profil, dedicată în exclusivitate sănătății femeii și a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate și integrate, ce vizează medicina materno-fetală și tratamentul infertilității. 

Tehnologiile medicale avansate, la standarde europene, susțin cu succes  intervenții chirurgicale efectuate de echipe de medici multidisciplinare, ce asigură managementul medical al operațiilor, precum și monitorizarea ulterioară a stării de sănătate și a recuperării pacientului. Toate acestea, asigurate de dotarea specifică intervențiilor de includ spitalizare și ATI, funcționând 24/7 conform protocoalelor medicale și administrative.

Echipa medicală Wellborn se dezvoltă constant, atât prin specializarea continuă a medicilor și a asistentelor cu program full-time, cât și prin identificarea colaboratorilor pentru specizalizările anestezie, imagistică ecografică, ambulator, intenvenții chirurgicale sau pe segmentul Reproducerii Umane Asistate.


Raspunsuri (0)

Staff

 • 8
  ...

  Bob Nilson

  Project Manager
 • ...

  Nick Larson

  Art Director
 • 3
  ...

  Deon Hubert

  CTO
 • ...

  Ella Wong

  CEO

Customers

 • 2
  ...

  Lara Kunis

  CEO, Loop Inc
  Last seen 03:10 AM
 • new
  ...

  Ernie Kyllonen

  Project Manager,
  SmartBizz PTL
 • ...

  Lisa Stone

  CTO, Keort Inc
  Last seen 13:10 PM
 • 7
  ...

  Deon Portalatin

  CFO, H&D LTD
 • ...

  Irina Savikova

  CEO, Tizda Motors Inc
 • 4
  ...

  Maria Gomez

  Manager, Infomatic Inc
  Last seen 03:10 AM
Bob Nilson 20:15 When could you send me the report ?
Ella Wong 20:15 Its almost done. I will be sending it shortly
Bob Nilson 20:15 Alright. Thanks! :)
Ella Wong 20:16 You are most welcome. Sorry for the delay.
Bob Nilson 20:17 No probs. Just take your time :)
Ella Wong 20:40 Alright. I just emailed it to you.
Bob Nilson 20:17 Great! Thanks. Will check it right away.
Ella Wong 20:40 Please let me know if you have any comment.
Bob Nilson 20:17 Sure. I will check and buzz you if anything needs to be corrected.

General

System

General Settings

 • Enable Notifications
 • Allow Tracking
 • Log Errors
 • Auto Sumbit Issues
 • Enable SMS Alerts

System Settings

 • Security Level
 • Failed Email Attempts
 • Secondary SMTP Port
 • Notify On System Error
 • Notify On SMTP Error