Termeni și condiții

Definitii
Termenii “SursaMedicala.ro“, “SursaMedicala” “site-ul“, “SursaMedicala SRL“, “noi“, reprezinta SC SursaMedicala SRL si serviciile sale oferite prin site-ul www.SursaMedicala.ro.
SC SursaMedicala SRL are sediul principal in Targu Jiu, str. Dumitru Frumuseanu, nr.13, si este inregistrat la Registrul Comertului cu nr. J18/382/2015, cod unic de inregistrare 34733685.
Prin termenul “Utilizatorul“ intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.SursaMedicala.ro, indiferent de motiv. Prin termenul de “Membru” SursaMedicala intelegem troate persoanele fizice sau juridice care au deschis un cont personal pe site-ul www.SursaMedicala.ro, inregistrandu-se pe baza de adresa de e-mail.
Termenii “Regulament“, “Acord“, “Contract“, “Termeni si conditii“ sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica site-ului www.SursaMedicala.ro, serviciilor si continutului acestuia.
Site-ul SursaMedicala.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul SursaMedicala.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati “Termenii si Conditiile“ noastre. SursaMedicala poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Termenii si Conditiile“ deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului SursaMedicala.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.
Descrierea serviciilor
Site-ul SursaMedicala.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: informatii din domeniul sanatatii, directoare web pe categorii, forumuri, servicii de promovare web, content personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului SursaMedicala.ro pentru furnizarea serviciilor sale.
Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile SursaMedicala.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative SursaMedicala.ro si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de Membru SursaMedicala.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt“, iar SursaMedicala.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul SursaMedicala.ro, va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SursaMedicala are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului SursaMedicala.ro.
Responsabilitatile utilizatorului
Ca Utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe site-ul www.SursaMedicala.ro
Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :
a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate) ;
f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail“, “spam“, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, tip chestionare sau sondaje online, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

g) avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri “crush“;
SursaMedicala nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre Utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre Utilizatori.
SursaMedicala actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre Utilizatori. Daca i se solicita de catre un Utilizator, SursaMedicala poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartat
SursaMedicala isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile sau camerele de chat ii garantati firmei SursaMedicala dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.
Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.
Contul, parola si securitatea datelor
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati SursaMedicala in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs (“logout”) cand doriti sa parasiti site-ul. SursaMedicala nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
Pentru Membrii de tip Silver sau Gold, relatia SursaMedicala cu acestia face obiectul unui contract separat, de prezentul Regulament, conturile lor fiind protejate atata timp cat se respecta conditiile legale de utilizare a site-ului.
Pentru toti ceilalti Utilizatori, SursaMedicala, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. SursaMedicala poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile SursaMedicala.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca SursaMedicala poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor SursaMedicala.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile SursaMedicala.ro. Mai mult, SursaMedicala nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul SursaMedicala.ro.
Utilizarea materialelor
SursaMedicala va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul SursaMedicala.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea SursaMedicala. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a SursaMedicala, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care sunt inchiriate de catre SC SursaMedicala SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.
Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site- ul SursaMedicala.ro
SursaMedicala nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti site-ului SursaMedicala.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati SursaMedicala permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul lui toate aceste drepturi oricarui partener SursaMedicala.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. SURSAMEDICALA nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; SURSAMEDICALA are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.
Continutul site-urilor personale pe www.SursaMedicala.ro/site
SursaMedicala nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate in spatiul pus la dispozitia utilizatorilor de site-ul www.SursaMedicala.ro/site Trimitand continut pentru includerea in paginile personale de pe site-ul www.SursaMedicala.ro/site, dati SursaMedicala permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul site-ului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar in scopul afisarii, distributiei si promovarii site-ului dumneavoastra personal. Aceasta permisiune exista doar atat timp cat site-ul dumneavoastra personal este gazduit pe site-ul SursaMedicala si va disparea in momentul in care contul dumneavoastra de pe site-ul www.SursaMedicala.ro/site va fi sters. Ati luat la cunostinta ca SursaMedicala nu cerceteaza continutul conturilor in momentul deschiderii lor, dar isi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de SursaMedicala, de a refuza sau sterge, dupa cum cred de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul portalului. SursaMedicala si orice alta persoana desemnata de SursaMedicala, au dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza Conditiile de Utilizare sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, intregimea sau utilitatea unui astfel de continut.
Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul SursaMedicala.ro
SursaMedicala ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului.
Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. SursaMedicala nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului SursaMedicala.ro.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul SursaMedicala de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Site-ul SursaMedicala.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece SursaMedicala nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma SursaMedicala SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca SursaMedicala nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.
Responsabilitatile SursaMedicala
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, SursaMedicala.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor SursaMedicala.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, SursaMedicala (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.
SursaMedicala nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.
Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. SursaMedicala nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.
Limitarea responsabilitatii
In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate. Raspunsurile si sau informatiile oferite de noi sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate, SursaMedicala neputand fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dvs de sanatate. SursaMedicala.ro, firma SursaMedicala S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi intalnite la SursaMedicala.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.SursaMedicala.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva SursaMedicala S.R.L. sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca SursaMedicala nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca SursaMedicala a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului SursaMedicala.ro;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site- ului SursaMedicala.ro;
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site- ului SursaMedicala.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt“ sau “asa cum sunt disponibile“.

b) SursaMedicala nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor SursaMedicala.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SursaMedicala se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol “Termeni si conditii“ este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “Termeni si conditii“, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii“ constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SursaMedicala in privinta utilizarii site-urilor SursaMedicala.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si SursaMedicala si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site- ului SursaMedicala.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SursaMedicala. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii SursaMedicala sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SursaMedicala vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Mentiuni Speciale ale Contractului adresate utilizatorilor/ membrilor site-ului www.SursaMedicala.ro :
1. NU aveti voie sub nici o forma sa faceti publicitate pe site-ul www.SursaMedicala.ro prin alte forme decat cele permise. De exemplu : nu aveti voie sa faceti publicitate pe Forum in mod repetat si evident la diverse produse, tratamente sau practici.

2. NU aveti voie sa folositi in formulare puse la dispozitia Dvs cod HTML. SursaMedicala isi rezerva oricand dreptul de a sterge acest cod si, daca considera necesar, poate sterge contul de utilizator/ membru.

3. NU aveti voie sa folositi formularele puse la dispozitia celor care au conturi pe Index Medical SursaMedicala (cabinete, firme, conturi generale) in alte scopuri decat cele pentru care sunt prevazute.

4. NU aveti voie, ca firma medicala, sa va publicati produsele ca anunturi. Acest lucru duce la stergerea tuturor produselor introduse de catre SursaMedicala si eventual stergerea contului Dvs.

Staff

 • 8
  ...

  Bob Nilson

  Project Manager
 • ...

  Nick Larson

  Art Director
 • 3
  ...

  Deon Hubert

  CTO
 • ...

  Ella Wong

  CEO

Customers

 • 2
  ...

  Lara Kunis

  CEO, Loop Inc
  Last seen 03:10 AM
 • new
  ...

  Ernie Kyllonen

  Project Manager,
  SmartBizz PTL
 • ...

  Lisa Stone

  CTO, Keort Inc
  Last seen 13:10 PM
 • 7
  ...

  Deon Portalatin

  CFO, H&D LTD
 • ...

  Irina Savikova

  CEO, Tizda Motors Inc
 • 4
  ...

  Maria Gomez

  Manager, Infomatic Inc
  Last seen 03:10 AM
Bob Nilson 20:15 When could you send me the report ?
Ella Wong 20:15 Its almost done. I will be sending it shortly
Bob Nilson 20:15 Alright. Thanks! :)
Ella Wong 20:16 You are most welcome. Sorry for the delay.
Bob Nilson 20:17 No probs. Just take your time :)
Ella Wong 20:40 Alright. I just emailed it to you.
Bob Nilson 20:17 Great! Thanks. Will check it right away.
Ella Wong 20:40 Please let me know if you have any comment.
Bob Nilson 20:17 Sure. I will check and buzz you if anything needs to be corrected.

General

System

General Settings

 • Enable Notifications
 • Allow Tracking
 • Log Errors
 • Auto Sumbit Issues
 • Enable SMS Alerts

System Settings

 • Security Level
 • Failed Email Attempts
 • Secondary SMTP Port
 • Notify On System Error
 • Notify On SMTP Error